De Woudreus activiteiten

Moestuinclub

Woensdagmiddag 11/4 t/m 11/7

Oogsten uit je eigen moestuin bij NME-Centrum De Woudreus

Woensdagmiddag 11 april start het nieuwe moestuinseizoen in de kindermoestuin bij NME-Centrum De Woudreus. De moestuinclub is voor (groot)ouders die met hun (klein)kinderen willen komen moestuinieren. Ieder gezin krijgt een eigen tuintje om in te werken, maar je kunt ook samen met een ander gezin een moestuin adopteren. De bakken die in de tuin van het NME centrum staan zijn fijn om in te werken. Ze hebben vorig jaar een mooie oogst opgeleverd.

Om de week op woensdagmiddag wordt er tijdens de club gezorgd voor materialen die je nodig hebt om aan de slag te gaan. En er zijn altijd begeleiders aanwezig die je kunnen adviseren. In je eigen tempo kun je dan aan het werk. Ook op andere momenten zijn deelnemers van de moestuinclub welkom om zelfstandig te werken in hun tuintje De NME-tuin biedt een vrije, speelse omgeving waarin je volop kunt onderzoeken en beleven.

Waar: NME-Centrum de Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a Wilnis

Wanneer: woensdagmiddag 14-15.30 uur

Voor wie: (groot)ouders met hun (klein)kind(eren) 4-12 jaar

Kosten: €20,- voor het hele seizoen (te voldoen op eerste cursusdag), €2,- per keer voor vriendjes/vriendinnetjes die een keertje mee komen

Clubdata: 11/4, 25/4,16/5,30/5,13/6,27/6,11/7 In de tussen gelegen weken en na de zomer vakantie kunt u kiezen om zelfstandig te werken aan het tuintje.

Aanmelden: via aanmeld knop onderaan deze pagina

Mocht je de begeleiding van het moestuinieren met een ander gezin delen dan kan dat tot max 3 kinderen per volwassenen. Mocht je een deel maatje zoeken laat het via de mail weten dan kunnen we kijken of we meerdere verzoeken kunnen matchen.

Vrijwilligers
Bij vrijwel alle activiteiten in en rond NME-centrum De Woudreus helpen vrijwilligers mee. De activiteiten zouden niet door kunnen gaan zonder deze geweldige inzet van alle vrijwilligers. Is dit ook iets voor u? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op: 0297-273692 of nmederondevenen@odru.nl

NME-centrum De Woudreus is verder elke woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur geopend (gratis toegang).

Adres: Pieter Joostenlaan 28a (achter de Willisstee), 3648 XR Wilnis

E-mail: nmederondevenen@odru.nl

Twitter & Facebook: @NMEDeWoudreus

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (4x per jaar) via de mail.[ Aanmelden » ]

Meer activiteiten zoeken in GroenGelinkt

Bent u op zoek naar andere groene activiteiten in onze regio? Zoek dan verder in onze GroenGelinkt schermen via de zoekknop hieronder:

GroenGelinkt