De Boswerf gesloten voor publiek

Maatregelen coronavirus
Het coronavirus houdt veel mensen bezig op dit moment, ook ons. Op basis van de laatste ontwikkelingen, volgen we het advies van het RIVM en hebben we besloten dat De Boswerf geheel gesloten is voor publiek. De Boswerf is een plek waar scholen, vrijwilligers en bezoekers samenkomen. Juist dit samenkomen wordt door het RIVM de komende tijd afgeraden.

Wat betekent dat voor de bereikbaarheid?
De aangescherpte maatregelen vanwege het coronavirus hebben gevolgen voor onze werkzaamheden. Wij zijn per mail gewoon bereikbaar. Omdat alle medewerkers vanuit huis werken, kan een antwoord iets langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. We hopen op uw begrip hiervoor.

Hoe lang gaat deze situatie duren?
Dat kunnen we op dit moment nog niet aangeven. We volgen de richtlijnen van de overheid. Als er nieuws te melden is, leest u dit het eerst op onze website en sociale media.

Activiteiten voor thuis
Helaas gaan de activiteiten op locatie niet door, maar hoe leuk is het om de activiteiten thuis te doen. We hebben een aantal thuistips samengevoegd op een speciale pagina. Komende tijd blijven we de pagina aanvullen met activiteiten. Heeft u nog een leuke activiteit om te delen? Tip ons.

Vragen?
Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via .