InBredius weer (gedeeltelijk) open

Maatregelen coronavirus
Gelukkig krijgen we met elkaar het coronavirus steeds beter onder controle. Dat betekent dat wij ook langzaam weer gaan opstarten.
Vanaf 21 juni zijn de deuren op zondagmiddag van 13-16 uur weer open. Niet om binnen te komen, maar wel om een kopje koffie of thee of een glaasje sap te kopen (PIN only) en op het terras op te drinken. Als het weer het toelaat staat de foto-expositie ‘Voorjaar in de tuinen op Landgoed Bredius’ op het voorplein, kunnen er natuurkwartiertjes gedaan worden aan de grote picknicktafel en lenen we schepnetjes uit. Soms is er een extra activiteit, meer informatie daarover staat op deze pagina. Op het voorplein is plaats voor 20 volwassenen. Ingang van het voorterrein is via de hoofdentree. Verlaten van het voorplein gaat via de educatieve tuin. Fietsen blijven buiten de heg.
Uiteraard vragen we om ook de hygiëne-maatregelen van het RIVM in acht te blijven nemen:
– blijf thuis bij klachten
– houd 1,5 meter afstand
– schud geen handen
– betaal contactloos met PIN (contante betalingen  zijn alleen mogelijk indien gepast betaald wordt, er wordt geen wisselgeld gegeven)
Bij regen en/of storm blijft InBredius gesloten en zijn er ook geen activiteiten op het voorterrein.
Voor scholen en andere gebruikers is het centrum alleen geopend op afspraak.

Wat betekent dat voor de bereikbaarheid?
Wij blijven per mail gewoon bereikbaar. Omdat alle medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis werken, kan een antwoord iets langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. We hopen op uw begrip hiervoor.

Hoe lang gaat deze situatie duren?
Dat kunnen we op dit moment nog niet aangeven. We volgen de richtlijnen van de overheid en gaan stapje voor stapje. Als er nieuws te melden is, leest u dat het eerst op deze website en op onze sociale media.

Activiteiten voor thuis
Helaas gaan de meeste activiteiten op locatie niet door, maar hoe leuk is het om de activiteiten thuis te doen. We hebben een aantal thuistips samengevoegd op een speciale pagina. Komende tijd blijven we de pagina aanvullen met activiteiten. Heeft u nog een leuke activiteit om te delen? Tip ons.

Vragen?
Mocht u vragen hebben neem dan contact op via