InBredius gesloten voor bezoekers

Maatregelen Coronavirus
Helaas moeten we met de huidige maatregelen de deuren weer sluiten voor bezoekers, maar gelukkig blijft de natuur en ons voorterrein open. Wil je wat tips voor activiteiten die je buiten kunt doen? Kijk dan op onze Thuistips of bij de 52x naar buiten doe-kaarten. En wist je dat er kabouters bij ons wonen? Kom voorzichtig kijken, dan zie je ze vast. Veel plezier!
Voor scholen en andere gebruikers is het centrum geopend op afspraak.

Wat betekent dat voor de bereikbaarheid?
Wij blijven per mail gewoon bereikbaar. Omdat alle medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis werken, kan een antwoord iets langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. We hopen op uw begrip hiervoor.

Hoe lang gaat deze situatie duren?
Dat kunnen we op dit moment nog niet aangeven. We volgen de richtlijnen van de overheid en gaan stapje voor stapje. Als er nieuws te melden is, leest u dat het eerst op deze website en op onze sociale media.

Activiteiten voor thuis
Helaas gaan de activiteiten op locatie beperkt door, maar hoe leuk is het om de activiteiten thuis te doen. We hebben een aantal thuistips samengevoegd op een speciale pagina. Komende tijd blijven we de pagina aanvullen met activiteiten. Heeft u nog een leuke activiteit om te delen? Tip ons.

Vragen?
Mocht u vragen hebben neem dan contact op via