MEC Maarssen activiteiten

Buiten is het leuk(er)!

Datum: dinsdag 12 januari 2021

Helaas kunnen wij op dit moment geen inloopmiddagen aanbieden, maar buiten is het leuk(er)! Er zijn rondom het MEC heel veel leuke dingen te doen, die hebben we op een rijtje gezet voor jullie.

- De Natuur-O-Theek is altijd open! Elke woensdag hangt hier een nieuwe Natuur opdracht voor jullie klaar. Ook staan ze allemaal op onze site > Thuistips & Natuur-O-Theek
- De Struintuin naast het MEC is ook altijd open, lekker vies worden! Ook is er een blotevoetenpad in de Struintuin. Durf jij het aan?!
- Ontdek & Beweegroute in het park met houten dierenbeelden. Kun jij ze allemaal vinden? (Kijk op: https://sportpuntstichtsevecht.nl/ontdekroute)
- Dieren kijken bij de Kinderboerderij Otterspoor

En zijn er in het park meerdere buitensport opties:
- Calisthenicsparken in Fazantenkamp, Valkenkamp, Zwanenkamp
- De speeltuin en korfbalpalen voor bij het MEC.
- De voetbalveldjes in Valkenkamp, Reigerskamp & Fazantenkamp
- De Sleehelling in Fazantenkamp
- Basketbalveldje in Valkenkamp

Genoeg leuke ideeen om lekker naar buiten te gaan!

Boomzaailingen ophalen bij Moestuin de Haar

Datum: zaterdag 30 januari 2021

Wat fijn dat je een of meerdere boomzaailingen in je tuin of op eigen terrein wilt aanplanten! Zo draag je bij aan een groenere leefomgeving, meer biodiversiteit en CO2 compensatie. Reserveer hier je tijdslot om je zaailing(en) uit de Bomenhub bij Moestuin de Haar op te komen halen. Druk hieronder op de knop 'aanmelden' en maak je keuze.

[ Aanmelden » ]

Boomzaailingen ophalen

Datum: maandag 1 februari 2021

Wat fijn dat je een of meerdere boomzaailingen in je tuin of op eigen terrein wilt aanplanten! Zo draag je bij aan een groenere leefomgeving, meer biodiversiteit en CO? compensatie. Reserveer hier je tijdslot om je zaailing(en) uit de Bomenhub op te komen halen.

[ Aanmelden » ]