Werken bij

Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) ondersteunt vijftien gemeenten en andere overheden in de regio Midden-Nederland bij het duurzaam onderhouden en ontwikkelen van de leefomgeving. Dat doen we met een breed scala aan producten en diensten: van beleidsadvies tot handhaving en van toetsing tot educatie en communicatie. We combineren een klantgerichte, ondernemende werkwijze met vakinhoudelijke expertise en inzicht in het politiek-bestuurlijke speelveld. Bij ons werken ca. 140 medewerkers. Zij helpen onze opdrachtgevers bij de uitvoering van hun milieu- en omgevingstaken en het waarmaken van hun ambities.

Medewerkers krijgen bij ons de ruimte om synergie te creëren tussen de ontwikkeling van het vakgebied, de organisatie en de eigen persoonlijke ontwikkeling. Resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, ondernemerschap en professionaliteit zijn daarbij belangrijke elementen.

Openstaande vacatures
Wij hebben op dit moment drie vacatures voor een vaste functie:

Ben je enthousiast over deze functie? Mail je motivering met een actueel CV uiterlijk tot 8 januari 2021 naar ,ter attentie van Leoni van Wiggen.

Ben je enthousiast over een van deze functies? Mail je motivering met een actueel CV uiterlijk tot 15 januari 2021 naar ,ter attentie van Leoni van Wiggen.

Voor tijdelijke functies, kijk op https://www.ctmsolution.nl/das/odru

Stageplekken en vrijwilligerswerk
Binnen het team Natuur- en DuurzaamheidsCommunicatie hebben wij regelmatig plek voor stagiairs en vrijwilligers op één van onze NME-locaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.