Werken bij

De Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) ondersteunt vijftien gemeenten en andere overheden in de regio Midden-Nederland bij het duurzaam onderhouden en ontwikkelen van de leefomgeving. Dat doen we met een breed scala aan producten en diensten: van beleidsadvies tot handhaving en van toetsing tot educatie en communicatie. We combineren een klantgerichte, ondernemende werkwijze met vakinhoudelijke expertise en inzicht in het politiek-bestuurlijke speelveld. Bij ons werken ca. 140 medewerkers. Zij helpen onze opdrachtgevers bij de uitvoering van hun milieu- en omgevingstaken en het waarmaken van hun ambities.

Medewerkers krijgen bij ons de ruimte om synergie te creëren tussen de ontwikkeling van het vakgebied, de organisatie en de eigen persoonlijke ontwikkeling. Resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, ondernemerschap en professionaliteit zijn daarbij belangrijke elementen.

Wij zoeken Young Professionals
Wij zijn voor verschillende vacatures op zoek naar jonge, aanstormende talenten die zich verder willen ontwikkelen in hun vakgebied! Heb jij dus een relevante HBO of WO-diploma en maximaal twee jaar werkervaring? En wil jij je meewerken aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk hier voor meer algemene informatie of klik snel op één van onderstaande links voor meer informatie over de vacatures.

Wij zien jouw reactie graag uiterlijk 18 juni tegemoet!

Overige openstaande vacatures
Wij hebben op dit moment geen overige openstaande vacatures voor vaste functies.
Voor tijdelijke functies, kijk op www.flextender.nl/opdrachten

Stageplekken en vrijwilligerswerk
Binnen het team Natuur- en DuurzaamheidsCommunicatie hebben wij regelmatig plek voor stagiairs en vrijwilligers op één van onze NME-locaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.