Werken bij

Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) ondersteunt vijftien gemeenten en andere overheden in de regio Midden-Nederland bij het duurzaam onderhouden en ontwikkelen van de leefomgeving. Dat doen we met een breed scala aan producten en diensten: van beleidsadvies tot handhaving en van toetsing tot educatie en communicatie. We combineren een klantgerichte, ondernemende werkwijze met vakinhoudelijke expertise en inzicht in het politiek-bestuurlijke speelveld. Bij ons werken ruim 200 medewerkers. Zij helpen onze opdrachtgevers bij de uitvoering van hun milieu- en omgevingstaken en het waarmaken van hun ambities.

Medewerkers krijgen bij ons de ruimte om synergie te creëren tussen de ontwikkeling van het vakgebied, de organisatie en de eigen persoonlijke ontwikkeling. Resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, ondernemerschap en professionaliteit zijn daarbij belangrijke elementen. Wil je meer weten over de ODRU? Bekijk dan dit animatiefilmpje.

Wij hebben op dit moment geen vacatures voor een vaste functie.

 

Openstaande vacatures op inhuurbasis:

Het programmateam Omgevingswet zoekt een projectleider bijdragen aan kerninstrumenten Omgevingswet 

De projectleider gaat aan de slag binnen het programma Omgevingswet. Als projectleider zorg je ervoor dat de ODRU aan de hand van een plan van aanpak kwalitatief en efficiënt kan bijdragen aan de kerninstrumenten van haar gemeenten. Je begeleidt collega’s bij het opstellen van basisadviezen omgevingsplan en omgevingsvisie en kijkt samen naar de processen rond het bijdragen aan kerninstrumenten.

Lees hier de volledige vacaturetekst Projectleider bijdragen aan kerninstrumenten (8-16 uur per week)

Is een van deze opdrachten iets voor jou, of heb je kandidaten die je wilt aanbieden? Meld je dan voor vrijdag 16 april 2021 via deze link aan bij het dynamisch aankoopsysteem van de ODRU.

Stageplekken en vrijwilligerswerk

Binnen het team Natuur- en DuurzaamheidsCommunicatie hebben wij regelmatig plek voor stagiairs en vrijwilligers op één van onze NME-locaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.