Vacatures (vast)

Sollicitatie ODRU

In vaste dienst bij de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU)

Ben jij op zoek naar een baan waarin je iets bijdraagt aan je omgeving? Een werkomgeving waar een informele sfeer heerst? En een plek waar er rekening wordt gehouden met een goede werk/privé-balans? Dan zit je bij ons goed.

De sollicitatieprocedure

Onze werving wordt gedaan door Aatop. Tenzij anders vermeld richt je je sollicitatie aan .

  • Op basis van jouw cv en motivatie beoordelen wij of we jou een potentiële kandidaat vinden. Je krijgt hier binnen twee werkdagen antwoord op.
  • We nodigen je uit voor een informeel koffiegesprek om te kijken of we een match zijn. Bij een positief oordeel ontvang je een uitnodiging voor een formeel sollicitatiegesprek.
  • Bij functies t/m schaal 9 is er sprake van één sollicitatiegesprek. Voor functies vanaf schaal 10 vinden er twee gesprekken plaats: een selectiegesprek en een adviesgesprek. Vaak plannen we de gesprekken aansluitend op elkaar in, zodat je maar één keer langs hoeft te komen. Mocht dat niet het geval zijn, dan plannen we het tweede gesprek binnen één week na je eerste gesprek in.
  • Na de formele sollicitatiegesprekken hoor je binnen drie werkdagen of wij jou een aanbod doen. Zo ja, dan plannen we binnen een week het arbeidsvoorwaardengesprek met je in.
  • Heb je nog vragen over het sollicitatieproces? Mail ons gerust.