MEC Maarssen

In Maarssenbroek, langs het Superspeelspoor en naast kinderboerderij Otterspoor, vind je MEC Maarssen. We zijn het hele jaar geopend op maandag, woensdag, donderdag (m.u.v. vakantie en feestdagen) en verder op afspraak. Op woensdagmiddag kun je bij ons binnenlopen om een natuurkwartiertje uit te voeren, onderzoek te doen in het jeugdlab, je vondst in de vindselkast te leggen of in de moestuin te werken. Soms kun je een tentoonstelling bezoeken. Toegang is gratis, maar voor sommige activiteiten vragen we een bijdrage en/of moet je je aanmelden. Zie onze agenda voor de actuele activiteiten.
Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren.
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dit is onze meest recente nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen op FacebookTwitter of Instagram.
Scholen en kinderopvangorganisaties kunnen bij ons materialen bestellen en deelnemen aan tentoonstellingen en excursies. Ons aanbod voor het schooljaar 2017-2018 is ook te vinden in onze NME-wijzer en op het inschrijfformulier.
Onze ruimte is ook te huur.