De Boswerf

Aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt Bezoekerscentrum De Boswerf, een prachtige, groene locatie middenin het Zeisterbos. Kinderen kunnen zich uitleven in het natuurspeelbos. Het Bezoekerscentrum beschikt over een kleine, gezellige horeca, terras, kleinebeestjestuin, nieuwe bijentuin en een bijenstal. De Boswerf heeft een gevarieerd aanbod aan wandelingen, fietstochten en educatieve doe- en speurtochten. Een ideaal startpunt voor boswandelingen. Scholen en kinderopvangorganisaties kunnen bij ons materialen bestellen en deelnemen aan excursies en projecten. Ons aanbod voor het schooljaar 2018-2019 is te vinden in onze NME-gids.
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.Gezocht: bezige bijen!

Vind je het leuk om het team van De Boswerf te komen versterken?

Werk je graag in een groene en kinderrijke omgeving?
Neem dan snel contact met ons op tel. 030 69 22 393 of . Wij hebben vacatures voor de volgende vrijwilligersfuncties:
* gastheer/gastvrouw (dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en/of zondag)
* medewerker kinderfeestjes (woensdag en vrijdag)
* administratieve ondersteuning
* bezorger lesmaterialen
* medewerker tuin
* medewerker beheer en onderhoud

 


Nacht van de nacht

Tijdens de Nacht van de nacht bracht Abe, de verhalenverteller, verschillende verhalen tot leven bij prachtig verlichte bomen op het terrein van De Boswerf. Wij hopen dat jullie hebben genoten.

Foto’s vind je onder Galerij.


HerfstTijdFestival 2018

Het is alweer een tijdje geleden dat het HerfstTijdFestival plaatsvond bij De Boswerf, maar wat een mooie, fantastische dag was het! We hadden prachtig weer, gezellige bezoekers en weer vele leuke activiteiten. De foto’s staan nu online en zijn te vinden onder Galerij.


 

 


Stichting Vrienden van De Boswerf

Draag je Bezoekerscentrum De Boswerf een warm hart toe, word dan voor 15 euro per jaar Vriend van De Boswerf. Je krijgt dan o.a. gratis toegang tot het HerfstTijdFestival (voorheen de “Pompoenmarkt”) en helpt mee De Boswerf in stand te houden. Meer informatie over de Vrienden vind je op www.vriendenvandeboswerf.nl.


Bezoek aan De Boswerf

De Boswerf is het beste per fiets bereikbaar. Je kunt je fiets parkeren op ons eigen terrein midden in het Zeisterbos. Voor auto’s is er in de omgeving van De Boswerf slechts beperkt gelegenheid om te parkeren. In overleg is het toegestaan voor laden en lossen het terrein op te rijden. Meer informatie over parkeren en route naar De Boswerf


Openingstijden

Onze openingstijden zijn gekoppeld aan de zomertijd/wintertijd.
Tijdens de wintertijd zijn wij open:
• woensdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur
• zondag van 12.00 – 16.00 uur
Tijdens de zomertijd sluiten wij een half uurtje later, en wel om 16.30 uur.