De Boswerf

Aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt bezoekerscentrum De Boswerf, een prachtige, groene locatie middenin het Zeisterbos. Kinderen kunnen zich uitleven in het natuurspeelbos. Het bezoekerscentrum beschikt over een kleine, gezellige horeca, terras, kleine beestjestuin, eetbare voorbeeldtuin, bloemen- en kruidentuin en een bijenstal. De Boswerf heeft een gevarieerd aanbod aan wandelingen, fietstochten en educatieve doe- en speurtochten. Een ideaal startpunt voor boswandelingen. Je kunt er zelfs je verjaardagsfeestje vieren. Scholen en kinderopvangorganisaties kunnen bij ons materialen bestellen en deelnemen aan excursies en projecten. Ons aanbod voor het schooljaar 2016-2017 is ook te vinden in onze NME-wijzer en het inschrijfformulier.
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dit is onze meest recente nieuwsbrief.Gewijzigde openingstijden

De Boswerf is van zaterdag 24 december 2016 t/m maandag 2 januari 2017 gesloten.


MidWinterMarkt zondag 18 december

Kom op zondag 18 december naar de MidWinterMarkt, een heerlijk winters sfeerevenement.

De MidWinterMarkt is er voor iedereen die geniet van de natuur en het buitenleven. Bewust leven, duurzame inspiratie en creativiteit zie je terug bij de kraamhouders die op de markt staan. Zoek je iets leuks voor thuis om donkere dagen op te vrolijken, of wil je bio producten proeven en een workshop volgen? Dan is dit iets voor jou!

De markt is buiten op het terrein van De Boswerf. De workshops zijn verspreid over het terrein en zowel binnen als buiten gesitueerd. Uiteraard is er een goede horeca aanwezig. Er is mogelijkheid om zowel binnen als buiten te genieten van een goed kopje koffie met wat lekkers.

midwintermarkt-poster-concept1

De volgende kraamhouders zijn te vinden bij de MidWinterMarkt:
WoldernisLeukefluitjes – Muysson import – Marjolijns werkplaatsDe SmulkeetenDe Creatieve MusDe Frietosoof Houtkachels van JoopBeyond, Arte With LoveBlue love energyT-TasKnuffelkaarsjeArt is ticPrentenmakerPlan SmitDaglichtHolydesignBlooming by DianaNatuur als vormgever, Heleen SchoorlZazu AmtserdamTeaLoungeLouLou fashionMassageatelier OostkamerDenise’s ChoiceVan Buren Bolsward Bv – Boswerf kraam


We zien je bij de MidWinterMarkt op 18 december!Openingstijden Bezoekerscentrum
Van november t/m maart zijn wij geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en zondag van 12.00 – 16.00 uur. De zomermaanden zijn wij op genoemde dagen geopend tot 16.30 uur.

Arrangementen en verhuur
Speciaal voor groepen die iets willen ondernemen is een arrangement op maat mogelijk. Bijvoorbeeld een wandeling met gids en daarna koffie/thee met taart. Op zaterdagen is het bezoekerscentrum te huur. Door de week en op zondagen kun je de groene schuur en tipi huren voor vergaderingen of informele bijeenkomsten. Informeer naar de mogelijkheden via of 030 – 69 22 393.

Vrijwilligers gezocht
We zoeken nieuwe vrijwilligers voor o.a. gastheer/gastvrouw en het begeleiden van kinderfeestjes. Kijk hier voor het vacatureoverzicht. Zit er iets voor je bij? Kom dan langs voor een gesprek over de mogelijkheden.

Stichting Vrienden van De Boswerf
Als je bezoekerscentrum De Boswerf een warm hart toedraagt, dan kun je voor 15 euro per jaar donateur worden. Je krijgt dan o.a. gratis toegang tot de Pompoenmarkt. Meer informatie over de Vrienden vind je op www.vriendenvandeboswerf.nl.