Plan je bezoek

Kom langs bij Bezoekerscentrum De Boswerf, een prachtige, groene oase in het Zeisterbos. We hebben volop activiteiten voor jong en oud.

Maandag 22 juli t/m dinsdag 20 augustus is De Boswerf gesloten.

Kom je met een groep? Meld je aan en hoor of er plek is.

Zie, ontdek en ervaar De Boswerf

Kom ontspannen in het Zeisterbos. Of je nu kind bent of volwassene, voor iedereen is er iets te beleven bij De Boswerf.

Route & bereikbaarheid

We zijn goed bereikbaar met de fiets of lopend. Op ons terrein of in het bos mag niet geparkeerd worden. Er is beperkte parkeergelegenheid, op de parkeerplaats van Utrechts Landschap aan de Prins Bernhardlaan.

Boskiosk

Bij de balie van de Boskiosk kun je iets te drinken of een kleine versnapering zoals een ijsje kopen. Onze producten zijn zoveel mogelijk biologisch. Betaal bij voorkeur met PIN. Zelf consumpties meenemen mag ook.

Je mag altijd je eigen eten en drinken meenemen.

Iedereen is welkom

De Boswerf is beperkt toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Niet alle paden zijn verhard op het terrein. De toegangswegen naar De Boswerf zijn onverhard, en daardoor vooral bij regenachtig weer moeilijker begaanbaar. Honden zijn welkom als ze aangelijnd zijn en alleen op het terras. In de gebouwen zijn alleen hulphonden welkom.

Kom je met een groep? Bijvoorbeeld een schoolklas, (kinder)feestje of BSO? Meld je van tevoren aan, je hoort dan of er plek is.

Contact

Prins Bernhardlaan 3
3708 BR Zeist
boswerf@odru.nl
030 – 69 22 393


Openingstijden

Woensdag 10:00-16:30 uur
Donderdag 10:00-16:30 uur
Vrijdag 10:00-16:30 uur
Zondag 12:00-16:30 uur

In de wintertijd zijn we tot 16:00 uur open.