Kinderfeestjes


Hou je van de natuur en wil je een leuk én origineel feestje vieren? Vier dan je kinderfeestje bij NME-centrum De Woudreus. Samen ontdekken, spelen in én met de natuur, spanning én ontspanning, je doet het op onze groene feestjes! Kijk welk feestje bij je past en meld je aan of neem contact met ons op.

Wil je je groene feestje thuis vieren? Laat je ontdekkist vullen met een keuze uit onze leuke, spannende natuur activiteiten en proefjes. Alle materialen die je nodig hebt zitten in de kist. Ook de uitleg voor je ouders. Veel plezier!

Een ontdekkist kost 30,- met 8 kinderen. Meerprijs per kind: 3,-.
Klik op de “huur mij” button voor het overzicht en de aanmeldformulieren van de feestjes !

Wil je je feestje op een bijzonder plek vieren en geen rommel in huis? Vier dan je feestje bij De Woudreus. In de ‘Feesthoek’ zetten we een startactiviteit klaar, daarna kunnen jullie zelf aan de slag. Papa of mama helpen je als dat nodig is.

Een doe het zelf feestje kost 60,- met 8 kinderen. Meerprijs per kind: 6,-.
Klik op de “Zin in” button voor het overzicht en de aanmeldformulieren van de feestjes !

Droom je over een spannend feestje, ben je een echte speurneus of maak je liever iets met je handen? Laat De Woudreus je feestje dan verzorgen. Papa en mama doen gezellig mee want die hebben hun handen vrij!

 

Een volledig verzorgd feestje kost 90,- met 8 kinderen. Meerprijs per kind: 8,-.
Klik op de “ik wil dit!” button voor het overzicht en de aanmeldformulieren van de feestjes!

Je feestje in De Woudreus duurt ongeveer anderhalf uur. Wist je dat je na of voor je feestje ook nog heerlijk kunt spelen in park ‘het Speelwoud’ naast ons. Je kunt er lekker klauteren in de speeltuin of gezellig picknicken op het grote grasveld. In onze avontuurlijke tuin staan picknicktafels die je kunt gebruiken en er is een konijntje dat graag geknuffeld wordt. Vier je je feestje bij ons dan zorgen wij voor limonade met iets lekkers en iedereen gaat naar huis met een mooi aandenken aan je superfeest. Maak van je feestje een onvergetelijke dag in het groen van De Ronde Venen.

Jouw feestje bij ons…
  • Duurt ongeveer 1,5 uur.
  • Kan alleen op woensdagmiddag gevierd worden.
  • Start op een tijd die we in overleg afspreken.

Eerder komen voor het uitpakken van cadeautjes? Dat mag!

We zorgen voor…

  • Een gedenkwaardige activiteit.
  • Een drankje en een hapje.
  • Een meegeef cadeautje.
  • Iets moois om mee naar huis te nemen.