Boswerf vrijwilligers

Onze vrijwilligers maken De Boswerf!
Help jij ons mee De Boswerf de prettige pleisterplaats te laten zijn voor jong en oud?
Meld je aan als Bezige Bij!

Een actueel overzicht van al onze vacatures vindt je in de vacaturebank.

Waarom werken bij De Boswerf
De Boswerf is een mooi en levendig bezoekerscentrum midden in het Zeisterbos.

Wij ontvangen jaarlijks meer dan 35.000 bezoekers. Variërend van kinderen van 0 tot 12 en hun ouders, opa’s en oma’s, etc. Daarnaast komen er wekelijks schoolklassen op excursie of om lessen te volgen.

Onze vrijwilligers komen naar ons toe omdat ze bij ons de kans krijgen sociale contacten op te doen, meer te leren over natuur en milieu, op een leuke manier bezig te zijn voor anderen of om weer terug te keren in het (vrijwillig) werkproces. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we samen door waar jouw sterke kanten, verwachtingen, leerpunten en wensen liggen, wat wij voor je kunnen betekenen en wat jij voor ons zou kunnen betekenen.

Wat bieden we jou?
Wij waarderen jouw inzet. Voor onze vrijwilligers organiseren wij jaarlijks meerdere gezellige vrijwilligersbijeenkomsten. Waar nodig kun je een cursus volgen (Natuurwijzer, BHV, etc.). Daarnaast zorgen voor begeleiding bij je werkzaamheden. Reiskosten kunnen worden vergoed.

Wat vragen we van jou?
Wij vragen je om een open en actieve houding en de wens om er samen met ons iets van de maken. Inzet en motivatie zijn belangrijker dan aanwezige kennis en prestatiedrang. Omdat er veel kinderen bij ons over de vloer komen vragen we je ook om een Verklaring Omtrent Gedrag (Uiteraard betalen wij de kosten.).

Vrijwilligerswerk en ANBI
Vanaf 1 januari 2012 is wettelijk geregeld dat gemeenten en andere publiekrechtelijke lichamen, zoals de ODRU (waar De Boswerf onderdeel van is), automatisch de fiscale status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) hebben.

Vragen? Belangstelling?
Neem dan snel contact met ons op via  (geef in in ieder geval je naam en telefoonnummer door!) of door tijdens onze openingstijden te bellen naar 030 – 69 22 393.

Begeleiden activiteiten begeleiden buiten activiteiten_web Gastvrouw heer