Activiteitenkalender

Natuurclub 2020/2021

Vanaf woensdag 2 september om de week van 14:00-15:30 uur

De Natuurclub is een natuurbelevingsclub voor kinderen vanaf 4 jaar. Om de week komen de kinderen van de club bij elkaar om de seizoenen, spinnen, bladeren, paddenstoelen, modder en beestjes te bewonderen en te ontdekken. De activiteiten zullen vrijwel alleen buiten plaatsvinden deze keer. Denk dus aan gepaste kleren voor het weer. Ook als het regent zullen we buiten zijn. Tijd: van 14.00 tot 15.30 uur op woensdagmiddag.

De natuurclub loopt tot voorjaar 2021. Ada en Klaartje zullen de club leiden, soms samen soms alleen met ondersteuning van de andere vrijwilligers op de woensdagmiddag.

Data: 16/9,30/9, 14/10 28/10, 11/11, 25/11, 9/12, 6/1,20/1, 3/2, 17/2.

Kosten: € 20 te voldoen op eerste club dag. Dit kan ook per pin.

Woensdagmiddag inloop is tijdelijk gesloten ivm Corona

vanaf 2 sept weer open met 1,5 meter afstand

Helaas is de binnenruimte van de Woudreus tijdelijk gesloten voor publiek ivm de aangescherpte corona maatregelen. Wel kunnen de natuur-o-theek activieiten gedaan worden rondom de Woudreus. Deze zijn te vinden in de natuur-o-theek kastjes aan de voorkant en achterkant van het gebouw. Ze staan ook op de website om eventueel thuis te doen.

Wat is er te doen?

Datum: woensdag 14 oktober 2020

De inloopmiddagen zijn helaas geannuleerd!

Het MEC heeft op woensdagmiddag een aangepast programma: de MEC tuin is open, Plant voor Plant- heeft een plantenkraam in de tuin en je mag onder begeleiding naar het plantenasiel op zolder (1 persoon per keer).

Om jullie te inspireren om van de natuur te genieten hebben wij: de Natuur-O-Theek! Elke woensdag hangen wij hier een nieuwe opdracht voor jullie op (met soms de bijbehorende materialen).

Helaas kunnen we geen inloopmiddagen bieden maar buiten is het leuk(er) dus je kunt altijd genieten van de Struintuin naast het MEC.

De binnenruimte blijft gesloten. Wel kunnen wij het volgende bieden:

- 1 persoon per keer naar de toilet
- 1 persoon per keer bij de koffiecorner

Laten we het samen veilig houden!

Activiteitenkalender

Zin in een activiteit op één van onze locaties? Hieronder ziet u een overzicht van de aankomende activiteiten op al onze locaties.