InBredius

Update Coronavirus
Helaas moeten we met de huidige maatregelen de deuren weer sluiten voor bezoekers, maar gelukkig blijft de natuur open. Wil je wat tips voor activiteiten die je buiten kunt doen? Kijk dan op onze Thuistips of bij de 52x naar buiten doe-kaarten. Hier vind je ook nog leuke buitenspeeltips. En wist je dat er kabouters bij ons wonen? Kom voorzichtig kijken, dan zie je ze vast.  Een bezoek aan Landgoed Bredius is natuurlijk altijd een goed idee. Bezoek de speelweide, doe een speurtocht of doe de Geocache. Veel plezier!
Voor scholen en andere gebruikers is het centrum geopend op afspraak.

Welkom bij NME-Centrum InBredius
Midden op landgoed Bredius in Woerden, tussen de hoogstamfruitbomen, ligt NME-Centrum InBredius. We zijn het hele jaar geopend op zondagmiddag van 13 tot 16 uur. Je kunt dan de tentoonstelling bezoeken en meestal zijn er ook extra activiteiten te doen. Toegang is gratis. Voor sommige activiteiten vragen we een bijdrage en/of moet je je aanmelden. Op een aantal momenten organiseren we extra activiteiten, zoals de imkerijdag op de tweede zondag van juli en het Oogstfeest op de laatste zondag van september.
In verband met het Corona-virus zijn we maar gedeeltelijk open. Lees er hier meer over.
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Scholen en kinderopvangorganisaties kunnen bij ons materialen bestellen en deelnemen aan excursies. Ons aanbod voor het lopende schooljaar is ook te vinden in onze NME-gids.
Op de website www.inbredius.nl is meer informatie te vinden over ons. Bijvoorbeeld over vrijwilliger worden en huren van het centrum. We zijn ook te vinden op Facebook, instagram en twitter.

Nationale Tuinvogeltelling 2021 op 29, 30 en 31 januari 2021
en Feestmaal voor de vogels

Van 29 januari tot en met 31 januari 2021 is het weer tijd voor de Nationale Tuinvogeltelling. Op deze dagen vragen de Vogelbescherming en Sovon iedereen om de vogels in hun tuin of op hun balkon te tellen. De telling levert een momentopname van de aantallen vogels die in de Nederlandse tuinen aanwezig zijn. In combinatie met de resultaten van andere jaren levert dit een beeld van de ontwikkeling van vogels en tuinen. Best belangrijk! Vogels kijken en tellen is leuk. Doe jij ook mee? In onze activiteitenkalender vind je meer informatie over de telling en het feestmaal.

tuinvogeltelling 2021

 

Oogstfeest 2014