InBredius

Welkom bij NME-Centrum InBredius

Gezellige zondagmiddag

Midden op landgoed Bredius in Woerden, tussen de hoogstamfruitbomen, ligt NME-Centrum InBredius. We zijn het hele jaar geopend op zondagmiddag van 13 tot 16 uur (m.u.v. feestdagen). Je kunt dan de tentoonstelling bezoeken en meestal zijn er ook extra activiteiten te doen. Toegang is gratis. Voor sommige activiteiten vragen we een bijdrage en/of moet je je aanmelden. Op een aantal momenten organiseren we extra activiteiten, zoals de imkerijdag op de tweede zondag van juli en het Oogstfeest op de laatste zondag van september.

De natuur en ons voorterrein zijn altijd voor iedereen open. Wil je wat tips voor activiteiten die je buiten kunt doen? Kijk dan op onze Thuistips of bij de 52x naar buiten doe-kaarten. En wist je dat er kabouters bij ons wonen? Kom voorzichtig kijken, dan zie je ze vast. Veel plezier!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Scholen en kinderopvangorganisaties kunnen bij ons materialen bestellen en deelnemen aan excursies. Ons aanbod voor het lopende schooljaar is ook te vinden in onze NME-gids.
Op de website www.inbredius.nl is meer informatie te vinden over ons. Bijvoorbeeld over vrijwilliger worden en huren van het centrum. We zijn ook te vinden op Facebook, instagram en twitter.