Jaarverslagen

Jaarverslag 2019

Hoe gaven we het afgelopen jaar vorm en inhoud aan onze organisatiedoelen? Wat hebben we gedaan en wat was het resultaat? Wij laten u in het jaarverslag 2019 graag zien wat wij samen met de gemeenten en andere samenwerkingspartners hebben gerealiseerd. En daar mogen we trots op zijn!

In Beweging
Er was bij de in 2019 niet veel wat ‘stilstond’. We kozen de titel van het jaarverslag niet voor niets. Terugblikkend zien we 2019 vooral als een overgangsjaar. Samen met het bestuur en de organisatie stelden we een hernieuwde koers vast. De voorbereiding op de komst van de Omgevingswet, het programma Duurzaamheid en ‘Sturen, monitoren en verantwoorden’ (SMV) stonden bovenaan de prioriteitenlijst. Een bijna volledig nieuw managementteam bracht de nodige energie en inspiratie mee. Ook het jaarverslag zelf is net als voorgaande jaren dynamisch. Ga er op je gemak voor zitten om de verhalen, filmpjes en animaties te bekijken.

Jaarverslag 2018

Energie om verder te bouwen
Dat is het thema geworden van het jaarverslag 2018. Afgelopen jaar stond voor de ODRU in het teken van afronden en weer doorgaan. De strategische koers 2015 tot en met 2018 werd door het nieuwe bestuur geëvalueerd. De programma’s die aan de koers waren verbonden, werden afgerond of doorgestart. En er werd een start gemaakt met een nieuwe Koers. Daarnaast werden er in 2018 veel extra taken aan de ODRU overgedragen. Kortom er is in 2018 veel in de steigers gezet en veel energie opgedaan om samen verder te bouwen!

Jaarverslag 2017

We staken het jaarverslag van 2017 in een nieuw digitaal jasje. Door middel van verhalen, filmpjes en animaties laten we u graag zien wat we het afgelopen jaar gedaan hebben. U bekijkt hem hier.

Jaarverslag 2016