Jaarverslagen

Op afstand maar toch samen, een terugblik op ons werk in 2021

Het jaar waarin we nog steeds op afstand werkten, maar dit was geen belemmering om samen met onze gemeenten en andere samenwerkingspartners ervoor te zorgen dat onze leefomgeving veilig, gezond en duurzaam is én blijft. Wij nemen u in de animatie graag mee in in een aantal mijlpalen die wij hebben bereikt, maar er is nog zoveel meer. Het was weer een jaar om trots op te zijn!

Benieuwd naar onze mijlpalen? Bekijk de animatie hieronder!

Wilt u ons financieel jaarverslag bekijken, klik dan hier.

Ons werk in 2020

In het jaarverslag van de ODRU blikken we terug op 2020. Het jaar waarin corona ons in haar greep had. Maar ook het jaar waarin de ODRU afspraken maakte met overheidsorganisaties in de regio Utrecht over het afhandelen van vergunningaanvragen onder de Omgevingswet, waarin onze archeologisch adviseur betrokken was bij een bijzondere vondst en waarin we samen met de provincie Utrecht en de RUD de regionale asbestdakenkaart publiceerde.

Benieuwd naar het jaarverslag van de ODRU? Bekijk de animatie hieronder.

Voor het financiële jaarverslag klik hier.

Jaarverslag 2019

Hoe gaven we het afgelopen jaar vorm en inhoud aan onze organisatiedoelen? Wat hebben we gedaan en wat was het resultaat? Wij laten u in het jaarverslag 2019 graag zien wat wij samen met de gemeenten en andere samenwerkingspartners hebben gerealiseerd. En daar mogen we trots op zijn!

In Beweging
Er was bij de in 2019 niet veel wat ‘stilstond’. We kozen de titel van het jaarverslag niet voor niets. Terugblikkend zien we 2019 vooral als een overgangsjaar. Samen met het bestuur en de organisatie stelden we een hernieuwde koers vast. De voorbereiding op de komst van de Omgevingswet, het programma Duurzaamheid en ‘Sturen, monitoren en verantwoorden’ (SMV) stonden bovenaan de prioriteitenlijst. Een bijna volledig nieuw managementteam bracht de nodige energie en inspiratie mee. Ook het jaarverslag zelf is net als voorgaande jaren dynamisch. Ga er op je gemak voor zitten om de verhalen, filmpjes en animaties te bekijken.

Jaarverslag 2018

Energie om verder te bouwen
Dat is het thema geworden van het jaarverslag 2018. Afgelopen jaar stond voor de ODRU in het teken van afronden en weer doorgaan. De strategische koers 2015 tot en met 2018 werd door het nieuwe bestuur geëvalueerd. De programma’s die aan de koers waren verbonden, werden afgerond of doorgestart. En er werd een start gemaakt met een nieuwe Koers. Daarnaast werden er in 2018 veel extra taken aan de ODRU overgedragen. Kortom er is in 2018 veel in de steigers gezet en veel energie opgedaan om samen verder te bouwen!