Geoloket

Welkom op het Geoloket, de digitale milieu-atlas van de Omgevingsdienst regio Utrecht. Op het Geoloket kunt u allerlei kaartmateriaal van verschillende milieuthema’s vinden als bodem, geluid, lucht, archeologie, asbest, bestemmingsplannen en nog veel meer. Klik hier om direct naar het Geoloket te gaan.

Komt u voor het eerst op het Geoloket?

Flash Player

Voor het Geoloket is op dit moment de Flash Player nodig. In sommige internetbrowsers moet u eerst toestemming geven om dit te gebruiken. Werkt het Geoloket niet? Via deze link kunt u zien wat u per internetbrowser moet doen om de Flash Player te activeren.

Leerdam-Zederik (Vijfheerenlanden)

Per 1 januari 2019 zijn de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen opgegaan in de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. De bodemtaken van Leerdam en Zederik lagen voor 2019 bij Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid.

Bodemkwaliteitskaart

De bodemkwaliteitskaart van Leerdam en Zederik vindt u in de bodemkwaliteitskaart van Zuid-Holland Zuid. Deze kaart is geldig tot medio 2020. De interactieve kaart vindt u hier.

Bodeminformatie

Bodeminformatie (bodemonderzoek) voor Leerdam en Zederik is op dit moment nog niet beschikbaar op het landelijke bodemloket en daardoor ook niet zichtbaar op het Geoloket. Wilt u weten of er van uw perceel bodemonderzoek bekend is, neem dan contact op met de Regionale Uitvoeringsdienst Utrecht via .