Kinderfeestjes – doe-het-zelf

Kinderfeestjes – doe-het-zelf

Kies je voor een ‘doe het zelf’ feestje, dan ben je welkom om je feestje in of om ‘De Woudreus’ te vieren met exclusief gebruik van ‘de feestjeshoek’. Je papa of mama begeleidt je feestje zelf. Je kunt hieronder kiezen van welk feestje jij het meest blij wordt.


[ Bekijk meer foto's » ]

Speurtocht met GPS

Leeftijd: 8 t/m 12

Kosten: €60,= voor 8 kinderen. Meerprijs per kind €3,=

Een speurtocht op jacht naar de schat. De GPS wijst de weg, maar alleen als je antwoorden op de vragen weet. Zou het lukken of verdwaal je? Voor echte schatzoekers en avonturiers met een digitale neus. Maak gebruik van de ‘Feesthoek’ in De Woudreus om je feestje te beginnen en/of eindigen.

[ Aanmelden » ]


[ Bekijk meer foto's » ]

Feestje in De Woudreus

Leeftijd: 4 t/m 12

Kosten: €60,= voor 8 kinderen. Meerprijs per kind €4,=

Wanneer: woensdagmiddag

Kies uit alle aanwezige activiteiten die De Woudreus te bieden heeft en stel je eigen feestje samen. Je kunt kiezen uit 30 verschillende natuurkwartiertjes en verschillende rugzakjes met activiteiten erin waarmee je binnen en buiten van alles kan beleven. Er zijn ook proefjes in het lab te doen en natuurfilmpjes in de “kijkhut”. In de ‘Feesthoek’ zetten we – in overleg met jou– een startactiviteit klaar, daarna kunnen jullie zelf aan de slag. Papa of mama helpen je als dat nodig is.

[ Aanmelden » ]