Kinderfeestjes


Ben jij bijna jarig en heb je zin in een buiten feestje?
Dan nodigen wij je uit om je verjaardag bij ons te vieren. Ben je niet bang om vies te worden en dol op buiten zijn? Bij onze feestjes kan dit! Van speer maken, struinen door de tuin tot lippenbalsem maken. Van koken op vuur tot braakballen pluizen. Is het een keertje minder goed weer? Een deel van de feestjes kan ook binnen. Wil je iets weten, neem gerust contact met ons op.

Wil jij je feestje op een bijzonder plek vieren en geen zin in rommel in huis? Vier dan je feestje bij ons? Wij zetten alles voor je klaar en we helpen papa of mama als het nodig is. Benieuwd geworden?

Een doe het zelf feestje kost 60,-  met 8 kinderen. Meerprijs per kind: 6,-
Klik op de “Zin in” button voor het overzicht en de aanmeldformulieren van de feestjes !

Koken op je eigen vuurtje, met een echt zakmes aan de slag, braakballen pluizen of tutten in de tuin. Spannend?! Nee hoor, wij helpen hierbij. En papa en mama? …die doen gezellig mee, die hebben hun handen vrij want wij begeleiden je feestje met veel plezier.

 

 

Een volledig verzorgd feestje kost 90,- met 8 kinderen. Meerprijs per kind: 8,-
Klik op de “ik wil dit!” button voor het overzicht en de aanmeldformulieren van de feestjes

Vier je je kinderfeestje bij het MEC Maarssen, dan zorgen wij voor avontuur en natuurlijk krijgen jullie een leuke verassing mee. Wist je dat bij het MEC nog veel meer te doen is. Je kunt kliederen in onze modderkeuken, pompen met de waterpomp, of hutten bouwen in de Struintuin. Wil je na al dat stoers nog even knuffelen ga dan op visite bij de dieren van de kinderboerderij Otterspoor. Beleef het buiten en ga mee op avontuur!

Jouw feestje bij ons…
  • duurt ongeveer 1,5 uur.
  • kan alleen op woensdag gevierd worden.
  • starten tussen 13:00 en 14:30 uur..

Eerder komen voor het uitpakken van cadeautjes? Dat mag!

Wij verzorgen…

  • een mooi meegeef presentje.
  • (gezonde) drankjes. Taart moet u zelf regelen.