Kinderfeestjes

Wat leuk dat je je kinderfeestje bij ons wilt komen vieren! Nu tijdens de coronacrisis ziet dit er wat anders uit dan dat je van ons gewend bent.

Op dit moment:

  • Geven wij alleen DIY (Doe-het-zelf) feestjes. Je kunt een DIY feestje bij ons boeken, en je kan dan de feestkist komen ophalen bij ons. (Wij ontsmetten alle spullen na afloop)
  • Helaas kunnen wij geen binnenruimte aanbieden op dit moment. Je mag de kist meenemen naar het park of de struintuin.
  • Bij regen of ziekte kunt u uiteraard contact met ons opnemen om een nieuwe dag te plannen. Let op, kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op woensdag.
  • Betaling van het feestje hebben wij het liefst gepast in een envelop.
  • Desinfecterende handgel moet u zelf meenemen, denk ook aan bijv. een picknick kleed, iets te drinken, zonnebrand etc.

Op deze manier willen we alsnog proberen een leuk feestje neer te zetten in deze gekke periode, mochten er vragen zijn dan horen wij dit graag!

Wil jij je feestje op een bijzonder plek vieren en geen zin in rommel in huis? Vier dan je feestje bij ons? Wij zetten alles voor je klaar en we helpen papa of mama als het nodig is. Benieuwd geworden?

Een doe het zelf feestje kost 60,- met 8 kinderen. Meerprijs per kind: 6,-
Klik op de “Zin in” button voor het overzicht en de aanmeldformulieren van de feestjes !

 

Koken op je eigen vuurtje, met een echt zakmes aan de slag, braakballen pluizen of tutten in de tuin. Spannend?! Nee hoor, wij helpen hierbij. En papa en mama? …die doen gezellig mee, die hebben hun handen vrij want wij begeleiden je feestje met veel plezier.

Een volledig verzorgd feestje kost 90,- met 8 kinderen. Meerprijs per kind: 8,-  Klik op de “ik wil dit!” button voor het overzicht en de aanmeldformulieren van de feestjes

Vier je je kinderfeestje bij het MEC Maarssen, dan zorgen wij voor avontuur en natuurlijk krijgen jullie een leuke verassing mee. Wist je dat bij het MEC nog veel meer te doen is. Je kunt kliederen in onze modderkeuken, pompen met de waterpomp, of hutten bouwen in de Struintuin. Wil je na al dat stoers nog even knuffelen ga dan op visite bij de dieren van de kinderboerderij Otterspoor. Beleef het buiten en ga mee op avontuur!

Jouw feestje bij ons…
  • duurt ongeveer 1/1,5 uur.
  • kan alleen op woensdag gevierd worden.
  • starten tussen 13:00 en 14:00 uur.